Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πέμπτη 14/10 η 3η συνάντηση του Athens Chapter των Entrepreneur Commons

Την Πέμπτη στις 7:00 μμ έχουμε την τρίτη συνάντηση του Athens Chapter των Entrepreneur Commons. H συνάντηση θα γίνει στο "Αλατοσπήλαιο Αθηνών", Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος (www.changeland.gr).

Δείτε www.entrepreneurcommons.org για να ενημερωθείτε για αυτό το διεθνές κίνημα για την αλληλο-υποστήριξη επιχειρηματιών (peer-support για entrepreneurs) που ξεκίνησε από το San Francisco και επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο. To peer-support για entrepreneurs το βλέπω σαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον activity, πολύ απαραίτητο στην Ελλάδα. Τέλος, το αλατοσπήλαιο προσφέρει σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία :)

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά τον Ειδικό Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού κ. Αντώνη Μαρκόπουλο, ο οποίος ήρθε στην αποψινή τρίτη συνάντηση του Παραρτήματος Αθήνας των Entrepreneur Commons μαζί με τους συνεργάτες του κκ. Γιάννη Τσακίρη και Στάθη Παναγιωτόπουλο και κάναμε μια πολύ παραγωγική συζήτηση για τη διευκόλυνση της πρόσβαση σε κεφάλαιο εκκίνησης, τον πιθανό ρόλο του European Investment Fund και το ρόλο του community

    ΑπάντησηΔιαγραφή