Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση για δημιουργία παραρτημάτων των Entrepreneur Commons σε όλη την Ελλάδα

Το κίνημα των Entrepreneur Commons ξεκίνησε από το San Francisco στην Καλιφόρνια και απλώνεται με γρήγορο ρυθμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Προωθεί την έννοια του "peer support for Entrepreneurs", της αλληλοϋποστήριξης δηλαδή, μέσα από δυναμικές ομάδες στις οποίες οργανώνονται εθελοντικά οι άνθρωποι της δημιουργίας, της καινοτομίας και του επιχειρείν.

Ο ιδρυτής των Entrepreneur Commons, Marc Dangeard, επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης - ExeCom της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών όπου έκανε την παρουσίαση που μπορείτε να βρείτε εδώ και ενέπνευσε μια ομάδα νέων επιχειρηματιών να ξεκινήσουμε τη λειτουργία των Entrepreneur Commons στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου έγινε η ιδρυτική συνάντηση του Athens Chapter των Entrpreneur Commons ενώ η δεύτερη έγινε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και η τρίτη την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Πλέον, οι συναντήσεις του Παραρτήματος Αθήνας γίνονται τη δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα, στις 7:00 μμ στο Αλατοσπήλαιο Αθηνών.

Με το μήνυμα αυτό καλούμε τους ανθρώπους της δημιουργίας, της καινοτομίας και του επιχειρείν σε όλη την Ελλάδα να οργανωθούν σε Παραρτήματα των Entrepreneurs Commons σε μια προσπάθεια αλληλοϋποστήριξης των δημιουργικών ομάδων του πληθυσμού.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η Αθήνα και συνολικά η Αττική θα μπορούσε να υποστηρίξει δεκάδες παραρτήματα. Οι ιδρυτές του πρώτου παραρτήματος Αθήνας θα χαρούμε πολύ να δούμε να λειτουργούν πολλά ακόμα στην περιοχή μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα Entrepreneur Commons και τη διαδικασία δημιουργίας ενός παραρτήματος.

1 σχόλιο:

  1. Πώς μπορεί κάποιος να γίνει μέλος σε κάποιο ήδη δημιουργημένο παράρτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή