Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Περίγραμμα Ομιλιών στο 3ο Συνέδριο Ελληνικών Νέων Επιχειρήσεων

Συνοτικά οι κεντρικοί ομιλητές θα μας μιλήσουν για τα εξής συγκεκριμένα ζητήματα:

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ

Η Άννα Λαγού, από "Αριούσιος Οίνος" , θα μιλήσει για τη Στρατηγική Ανάπτυξης στο εξωτερικό ΚΑΙ πώς θα το κάνουν

Η Χίος ήταν το μοναδικό νησί του Αιγαίου στο οποίο δεν υπήρχε συστηματική παραγωγή εμφιαλωμένου οίνου που να κάλυπτε έστω και τις τοπικές ανάγκες.

Η Μαρία Βλάχου, από την Fereikos Helix -Το 2009 η εταιρία βραβεύτηκε με το «Χρυσό Σαλιγκάρι» ως η καλύτερη εταιρία στον κόσμο από το Διεθνές Ινστιτούτο Σαλιγκαροτροφίας- θα μας μιλήσεις για "Το ξεκίνημα και την εξωστρέφεια", δίνοντας τις δικές τους καλές πρακτικές προς όλα τα αγροδιατροφικά Start Ups!

Fereikos-Helix - Ανοιχτά εκτροφεία σαλιγκαριών ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Διεθνούς Ινστιτούτου Σαλιγκαροτροφίας

Ο Θωμάς Δούζης, της Εργον (www.ergonproducts.gr) - βραβεία gourmet της Ελευθεροτυπίας & ΒΗΜΑ- θα μας μιλήσει για το στοίχημα της ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα Εργον είναι μία σειρά ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η σειρά απαρτίζεται από παραδοσιακά προϊόντα και παρασκευάσματα της μεσογειακής δίαιτας, που τιμούν και σέβονται την παράδοση δημιουργώντας μίας υ

 

Ο Ζαφείρης Τρικαλινός, της Trikalinos Co. (www.trikalinos.gr)- με το ελληνικό αυγοτάραχο που έχει βραβευτεί παγκοσμίως και αναφέρεται στους New York Times- θα μας μιλήσει για το ΠΩΣ τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα μπορούν να μονοπωλήσουν στην παγκόσμια αγορά!


Ο Μενέλαος Κουλούρης, της Evergreen, (www.evergreen.gr)-που πρόσφατα εγκαινίασαν νέο κεντρικό κατάστημα στο Public στο Σύνταγμα- θα μας μιλήσει για το ΠΩΣ μπορείς να διαφοροποιηθείς στην αγορά του Fast Food με ποιοτικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα!

Ο Δημήτρης Στρατάκης, της Wellaby's, (www.wellabys.com) -τα μοναδικά στον κόσμο σνακ χωρίς γλουτένη που βραβεύτηκαν με Best of Expo Silver Award at the Natural Products Expo West 2010 - θα μας μιλήσει για τη Στρατηγική Εξωστρέφειας που αναπτύσει ΤΩΡΑ η εταιρία!

Ο Ονίκ Παλατζιάν, της Capital Connect, (www.capitalconnect.gr) θα μας μιλήσει για την περίπτωση του Κρόκου Κοζάνης, ενα joint venture μεταξύ Kozani Crocus Cooperative, ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. και της Capital Connect Venture Partners.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, της Attica Ventures, θα μας μιλήσει για τις επενδύσεις στα mastihashop και τη Craft Attica Ventures - Διαχείριση Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών - Venture Capital

Εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, μέλος του Ομίλου της Attica Bank. Προσφέρει χρηματοδότηση κεφαλαίου σε επιχειρήσεις. Εταιρικά νέα και δελτία τύπου.

Ο Μάρκος Τσόγκας, Λέκτορας Διεθνούς Μάρκετινγκ του Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μέλος της ΕΛΑΜ, EMAC και
Μέλος του Παρατηρητηρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Αττικής και Στερεάς Ελλάδος - θα μας μιλήσει για Στρατηγικές τοποθέτησης (
positioning) στο εξωτερικό: "Τοποθετώντας το Ελληνικό Αγροτικό Προϊόν στο μυαλό των Ευρωπαίων... Καταναλωτών".

See more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου